M-E-M-E

 

                                                 


Başlarken belirteyim bu yazıda bol bol “meme” kelimesini okuyacaksınız.

 

21. yüzyılda, televizyonlarda utanmadan kadınların memelerinden rahatsız olduğunu ve alenen suç olduğunu belirtiyor birileri. Bu birileri sözüm ona okumuş yazmış insanlar.

 

Koca koca adamların bir araya gelip kadınların memeleri hakkında, milyonlarca insanın  önünde bahsetmesi ayıp değil mi? Ayıbı de geçtim ahlaken  suç değil mi?  Ülkenizdeki bütün problemleri konuştunuz, hatta çözdünüz de sıra kadın memelerine mi geldi? Kadın bedeni ile nedir alıp veremediğiniz? Bu kadar rahatsız olmak ama açık bir meme görünce de içine düşercesine bakmak ironik değil mi?

 

Acaba ne kadar uzun süre baktı bu şahıs memelere ki aklından çıkaramamış?

 

Ayıptır yahu, yazıktır. Hiç mi ahlakınız yok.Mevzu ile alakası olmayan bir kadını “aa onunda memeleri açıktı” diye günlerce konuşturmaya ne hakkınız var. Siz kim oluyorsunuz da kadınların ne giyeceğine karışıyorsunuz. Bu nasıl had bilmezlik. Hiç eğitilmemişsiniz ve asla da eğitilmezsiniz. Sizin gibilerden umudumu kestim artık. İki iki daha beş eder belki ama sizin kafanızın içindeki örümcek ağları asla kaybolmaz. Konuşacak konunuz kalmayınca, nereden yırtarım nasıl gündem olurum diye hemen kadınlara sallıyorsunuz.

 

Biz sizin kıllı vücutlarınızdan bahsediyor muyuz?Başımız sıkıştıkça aman filanca da geçen bir giyinmiş tüm bacak kıllarını gördüm diyor muyuz? Tabii ki hayır. Çünkü umurumuzda değil.Sahip olduğunuz uzuvlarla ilgilenmiyoruz.

 

Kadınlar şöyle, kadınlar böyle deyip ahkam kesiyorsunuz. O kadar biliyorsunuz ya, çözsenize tüm sorunları. Mesela çözün hadi iklim krizini, işsiz insan kalmasın, ölümsüzlüğü falan bulun mesela. Yapın bir şeylerde evet diyelim, bunlar çok farklı. Ancak konuşuyorsunuz, ancak.Ne utanma biliyorsunuz, ne sıkılma.

 

Çok merak ediyorum o kadını hedef gösteren adam diğer kadınların yüzüne nasıl bakıyor. Karısına, kardeşine, kızına nasıl izah etti söylediklerini.

 

Sosyal medya yıkıldı tabi. Adam rezil edeyim derken aslında vezir etti. Ama artık bıktık. Şiddetinizden, vahşiliğinizden, eğitilemez olmanızdan yıldık.

 

Nerede kaldı o kadınlara sayfalarca şiir yazan ince ruhlu adamlar. Gerçi bunlar işlerine gelince şiir, ama azıcık onlardan iyi olmaya başlayınca küfür.

 

Daha önceki yazılarımda bizden güçlü değilsiniz diye bahsetmiştim. Kesinlikle öyle. Siz anca konuşursunuz. Sallamak bedava nasılsa değil mi?

 

Ne olur yeni nesil,özellikle erkek çocuklarını ahlaklı ve bilinçli yetiştirsin.

 

Çoksunuz,ama yoksunuz. Bu karalamalarınızın, bedenlerimiz yüzünden bizi rezil etmeye çalışmanızın ve bunun gibi çok şeyin sonu elbet gelecek.

 

Zaten korkmayın yahu alt tarafı meme. Biraz düşünürseniz aynısından sizde de olduğunu fark edeceksiniz. Ama işte önemli nokta düşünmek. Demek ki onu yapamıyor bazılarınız. Bir hekime görünseniz iyi olur. Çünkü toplum olarak buna biz çare olamayız.

 

Aslıda yazılacak çok fazla şey ve söylenecek çok fazla kötü kelime var. Öfkem büyük, tahammülüm ise kalmadı.

 

O yüzden herkese memeleri  ile mutlu zamanlar diliyorum.

 

Not: Erkek düşmanı değilim ama bazılarına tahammülüm yok, onlar kendilerini bilir.

 

DADA



Yorumlar

  1. Tebrikler güzel bir yazı emeğinize sağlık. Sizinde yazdığınız gibi o kadar çok zamanınız varsa sorunlarımızı çözün ekonomi, insan hakları, kadın hakları, işsizlik vb. Üzülüyorum insanların uğraştıkları konuları görünce bende sinirleniyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumlarınız beni geliştirir.

Popüler Yayınlar