Bir Magandaya Denk Gelmek

 

Pinterest

Size hafta sonu başımdan geçen bir olayı anlatacağım.

 

Arkadaşlarım ve ben güzel bir eğlenceden çıkmış araçlarımıza binmiş yol alıyorduk.

Benim bindiğim arabadaki şoförlüğü yapan arkadaşım gittiğimiz yerin yollarına pek hakim değildi. Biz seyir halinde ilerlerken önümüzde ki araç çok ama çok yavaş ilerliyordu. Yol karanlık ve biz de pek bilmediğimiz için önümüzdeki araca biraz daha hızlı ilerlesin diye selektör yaptık.Bizim selektör yapmamız ile önümüzdeki aracın ani fren yaparak durması bir oldu. Ve arkadaşım hemen refleks gösterip frene basmasa güm diye çarpışacaktık. Çünkü öndeki araç o kadar ani durdu ki ne olduğunu bile anlayamadık. Ve yol bomboştu.Eğer yol da başka araçlar olsa arkadan kesin bize çarpardı ve zincirleme bir kaza oluşurdu. Burada belirmek istediğim bir diğer şey ise araçta hepimizin kadın olması. Biz ani frenle durduktan sonra öndeki araçtan bir müddet hiç hareket olmadı. Ne ileri gitti, ne kolunu çıkardı ilerle işareti yaptı, bekliyor öylece. Biz de acaba çarptık mı diye düşünmeye başlamıştık ki bir adam hışımla çıktı araçtan ve bize doğru el kol sallayarak gelmeye başladı. Camı açtık neden durdunuz diye söylemeye fırsat bulamadan “Ben size ne yaptım? Bana neden selektör yaptınız? Yavaş giderim size ne.Kendi yolunuza baksanıza…” diye bağırmaya başladı. Ama nasıl höykürüyor anlatamam size. Sanki kaza yaptık, ona çarptık da suçlu bizmişiz gibi. Tabi biz neye uğradığımızı şaşırdık. Bir kelime söylüyoruz adam ben size ne yaptım diye bağırmaya başlıyor. Olayın saçmalığına bakar mısınız? Neyse baktık uğraşılacak gibi değil yani normal bir birey değil. Güzelce camı kapattık ve yanından geçerek yolumuza devam ettik.

 

Yolumuza devam ederken önce adamın deliliğine güldük ama sonra başka bir şeyi fark ettik.

 

“Ya o selektörü yapan bir erkek olsaydı.”

 

Çünkü tanımadığımız şahıs ani fren yaptı ve bizde ona çarpmadan durabildikten sonra aracından hemen  inmedi.Bir müddet bekledi. Muhtemelen dikiz aynalarından arkadakilerin kim olduğunu anlamaya çalıştı. Bir araba dolusu kadın olduğunu anlayınca da tüm egosuyla inip, ağzına geleni saymaya başladı. Resmen bizim üstümüzde erkek egemen egosunu tatmin etmeye çalıştı.Biz araçtan insek kesin bize şiddet uygulamaya çalışırdı. O kadar gözü dönmüştü. Bizim kadın olmamız, ona hızlı ilerle dememiz onu çok fena delirtmişti. Emin olduktan sonra da siz kim oluyorsunuz nidasıyla yanımıza geldi.

 

Eğer bizim aracımız erkek sürücülü olsaydı, o ne durabilirdi, ne de aracından çıkıp öyle höykürebilirdi. O kadar tiksindim ki adamdan size tarif edemem. Yüzü ve tavrı gözümün önünde belirdikçe midem bulanıyor. Bu tarz magandalar kadınlara trafikte resmen eziyet ediyorlar. Efelik taslayıp, korkutmaya ve sindirmeye çalışıyorlar. Onlar en iyi şoför ya, yolların ustaları ya…Pehhhhh!

 

Ama kendisi bizden beklediği kavgayı alamadı. Biz de onu yolun ortasında bağırır halde bıraktık. Ohhh ne iyi de yaptık. Çünkü bunlarla uğraşılmaz. En sonunda karakolluk olursun.

 

Bu durumu ve o adamı asla unutmayacağım. Her aklıma geldiğinde ona bir ağız dolusu sövme armağan edeceğim.

 

Unutulmayacaksın pis maganda. Kendi leş egon da boğul.

 

 

 

Yorumlar

  1. hehe deliymiş sahiden de :)

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun. Bulaşmadığınız iyi olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, kesinlikle öyle...

      Sil
  3. Geçmiş olsun. Aman trafikte çok dikkatli olmak lazım. Stres yüklü insanlar. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok haklısın. Aşırı dikkatli olmak lazım.

      Sil
  4. İnsanlar gereksiz yere çatacak yer arıyor. Bahane çıksın onlara yeter ki. Karşısındakini kadın görüp de artistlik yapanlara ayrı bir ayar oluyorum ben de. Muhatap olmadığınız iyi olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kadın olduğumuz için saldırdı. Başka bir sebebi yoktu inanın.

      Sil
  5. Geçmiş olsun öncelikle.
    Yaklaşık bir yıl önce arabada ailemle bir yere gidiyorduk yolda boştu şahin veya tofaş olduğunu bilmediğim ama o tarz arabalardan birinde hepsi erkekten oluşan bir grup en son ana kadar bile bile üstümüze arabayı sürüp tam çarpışacak olduğumuz sırada direksiyonu sağa kırmıştı.
    Eğlendikleri çok belliydi yani. Bu gibi durumlardan zevk alan insanlar (!) var.
    Yazık. Gerçekten çok yazık.
    Bende sizin gibi düşünüyorum. Arabadan inip yaptığı soytarılık tamamen ego tatmini.
    Siz ise çok iyi yapmışsınız. Ona istediğini vermeden basıp gitmişsiniz. Ben o sinirle galiba o kadar sakin davranamazdım.
    Tekrardan geçmiş olsun Dadacığım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahhh nasıl bir magandalık. Zevk için insanları canlarından edebilirler. Nasıl insanlar bunlar. Korkunçlar ya. Çok geçmiş olsun size de.Çok teşekkür ederim.

      Sil
  6. Geçmiş olsun, maalesef ehliyeti kasaptan alan psikolojik sorunlu insanlar bunlar..

    YanıtlaSil
  7. Trafikte o kadar ilginç şeyler yaşanıyor ve ülkemizde aslında araçtan inmek artık o kadar tehlikeli bir durum ki... Kimin ne ile dolaştığı bilinmeyen bir ülke haline geldik.. Sakin olmak ve kimseye bulaşmamak lazım, hele ki gece saatlerinde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle ve bizde tam böyle yaptık.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumlarınız beni geliştirir.

Popüler Yayınlar